FacebookTwitter

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Alons De Gelegenheid Klapstermarkthal Logo VBA logo_blaauwinstallatietechniek santing bodyfashion Drijfhamer f-rijschool-hartenhof-logo sport2000 Middeljans De monden Tieben Boerenbedrijf Beuling verfzaak Muller Firma 58 logo Juwelier Luitjens FB_IMG_1509788980562 Kyra Linet

MSK MB2 versus de ouders!

MSK MB2 versus de ouders!

Wist je dat onze kampioenen van MB2 kort geleden hebben gespeeld tegen hun ouders? Een leuke afsluiter na hun succesvolle kampioenschap.
Trainer Kees had speciaal voor deze gelegenheid de training verschoven na een vrijdag zodat nadien genoten kon worden van een barbecue. De eerste set ging met overtuiging naar de meiden van MB2. In de tweede en derde set kregen de ouders de smaak te pakken en werden er toch een paar punten gepakt. Kees zei niet voor niks:”Puntje voor puntje”, want in de laatste set werd het 24-26 voor de ouders en zo pakten ze toch een  set. Kortom een geslaagde gezellige avond.  En namens de ouders: “Op naar het volgend seizoen en heel veel succes. Jullie ouders zitten weer op de tribune voor jullie!!”

 

Geplaatst namens de ouders van MB2!