FacebookTwitter

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Alons De Gelegenheid Klapstermarkthal Logo VBA logo_blaauwinstallatietechniek santing bodyfashion Drijfhamer f-rijschool-hartenhof-logo sport2000 Middeljans De monden Tieben Boerenbedrijf Beuling verfzaak Muller Firma 58 logo Juwelier Luitjens FB_IMG_1509788980562 Kyra Linet

Offday MB1

 

 

Ons meisjes B1 moest afgelopen zaterdag, 18 november,  aantreden tegen Sudosa Desto uit Assen.

 

Sudosa stond op de 8e plaats in de competitie en MSK op de 4e plaats. Moet kunnen zou je denken, maar toch……

De wedstrijd begon om 15.30 en we gingen er vanaf het begin er tegenaan. Gedurende de 1e set kon je merken dat het bij ons niet liep. Het was onrustig in het veld, en de concentratie was ver te zoeken. De pass bleef “hangen” op de 3-meter lijn waardoor onze spelverdeelster geen fatsoenlijke set-up kon geven, en onze aanvallers de tegenstander niet onder druk kon zetten. Sudosa daarentegen, maakte hier effectief gebruik van, en wist onze zwakke plekken al gauw te vinden.

Daarbij kwam ook nog bij dat Sudosa een serve hadden waar wij geen grip op konden krijgen. Zij scoorden dan ook veel via de serve. Ook de ballen die wij normaal gesproken verdedigend wel hadden, werden nu niet gepakt waardoor wij constant achter de feiten aan liepen. De 1e set werd door ons dan ook verloren met 19-25.

Nou dan moest het maar in de 2e set gebeuren, maar ook daar gebeurde het niet. Deze set was een kopie van de 1e set. Wij kwamen niet in ons spel, en Sudosa scoorde effectief. Echt spectaculair was het niet van Sudosa, maar zij maakten wel de punten, en daar ging het uiteindelijk om. Ook de time-outs konden het ij niet keren, en deze set werd ook nipt verloren met 21-25.

Nou als je nog een resultaat wilt behalen, dan moest het maar in de 3e set gebeuren. Nou en dat lukte dan ook. Vanaf het begin af aan zaten wij goed in ons spel, en kwamen wij eindelijk een beetje aan het niveau wat wij gewend waren om te spelen. Al gauw namen wij een grote afstand, en het leek dat wij deze set dan eindelijk winnend zouden afsluiten. Inderdaad, het leek……

Onze concentratie verslapte, en Sudosa kwam steeds dichterbij, waardoor wij weer veel persoonlijke fouten gingen maken. Wij durfden niet meer aan te vallen, en aan het einde van de set werd het nog spannend. Wij  verloren ook deze set met 24-26. De teleurstelling was dan ook groot. Bij sommige speelsters stond hun gezicht op onweer.

Ook de 4e set ging gelijk op, maar wij bleven moeite hebben met het maken van punten. Gedurende deze set liep Sudosa uit op ons, en wij verloren ook deze set met 18-25.

4-0 verlies dus. Wij zijn dan ook geen moment in de wedstrijd geweest, en wij hebben ook geen moment ons gebruikelijke niveau gehaald.

Jammer en uithuilen dus.

Volgende week vrijdagavond dan maar revanche nemen op Smash uit Beilen, alhoewel dit ook geen gemakkelijke wedstrijd zal worden.

 

Groetjes,

Martin