FacebookTwitter

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Alons De Gelegenheid Klapstermarkthal Logo VBA logo_blaauwinstallatietechniek santing bodyfashion Drijfhamer f-rijschool-hartenhof-logo sport2000 Middeljans De monden Tieben Boerenbedrijf Beuling verfzaak Muller Firma 58 logo Juwelier Luitjens FB_IMG_1509788980562 Kyra Linet

MSK mini N4-1 KAMPIOEN!!

 

MSK N4-1 gingen vandaag ietsjes gespannen naar de 2 wedstrijden toe in Schoonebeek. Er was namelijk nog een kleine kans om kampioen te worden!

Klimop N4-1 begon deze zaterdag met 33 punten en MSK N4-1 met 32. Er moest dus heel wat gebeuren wou MSK nog kampioen worden.

De meiden van MSK begonnen tegen Sleen die op de 3e plek in de ranglijst stond. Aan elkaar gewaagd dus en dat was ook in beide sets te zien. Na goed gespeeld te hebben, hebben ze deze eerste wedstrijd gewonnen !

De kans kwam nu ietsjes dichter bij, maar toch was het ook nog even afwachten wat Klimop ging doen. Met zn allen gespannen in de kantine aan het kijken hoe deze wedstrijd ging lopen.

Klimop won de 1e set met 17-13 van Hake Tjoba. De 2e set begon een beetje wisselend... Hake Tjoba liep uit en vervolgens kwam Klimop weer goed terug! Wie zou er winnen??? De meiden van MSK zaten gespannen op de tribune te kijken! Toen Hake Tjoba won met 22-14 waren de meiden al door het dolle heen.

Maar HO! De coaches vertelden de meiden dat ze nog wel even goed hun best moesten doen, want ze waren er nog niet!!!

MSK stond met 36 punten 1 punt voor op Klimop die op dit moment 35 punten had.

Redelijk hyper begonnen de meiden van MSK aan de wedstrijd tegen SSS. In de 1e set was wel al duidelijk wie de leiding nam in deze wedstrijd. Zo won MSK ook met 36-3.

De kans was nu wel groot, maar goed als ze de 2e set gingen verliezen was alsnog Klimop kampioen die op het veld ernaast aan de leiding ging in de wedstrijd tegen Thriantha en ook hadden gewonnen met 29-10.

De 2e set begon voor MSK wat rommelig. Er niet helemaal bij met het hoofd en lieten veel ballen gaan. Zo kwam SSS ook met een kleine voorsprong. MSK liet dit niet gebeuren en liepen al snel weer uit en wonnen met 30-12!

Klimop was wat teleurgesteld na de eind zoemer. Maar ze hebben een welverdiende 2e plaats met maar 1 punt verschil op de nummer 1. Sportiviteit was zeker zichtbaar onderling. Voor de wedstrijd even succes en naderhand een felicitatie en een goed gedaan!

Het is MSK N4-1 toch gelukt en zijn nu al 4 x op rij KAMPIOEEEN !!!