FacebookTwitter

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Alons De Gelegenheid Klapstermarkthal Logo VBA logo_blaauwinstallatietechniek santing bodyfashion Drijfhamer f-rijschool-hartenhof-logo sport2000 Middeljans De monden Tieben Boerenbedrijf Beuling verfzaak Muller Firma 58 logo Juwelier Luitjens FB_IMG_1509788980562 Kyra Linet

Sudosa - MSK MC1

 

Sudosa-Desto MC5 – MSK MC1

 

Zaterdag 9 december was een rustige zaterdag ochtend, na een week met lekker Sinterklaas feest vieren. En na al die dingen moesten we dus aan de bak tegen Sudosa-Desto uit Assen.

Het kon een spannende wedstrijd worden, want wij moesten spelen tegen Sudosa-Desto de nummer 1 in onze klasse. Wij stonden zelf op de 7e plaats.

We waren deze keer met 7 spelers, want Manon was een weekendje weg met de familie, en dus moesten wij het vandaag doen zonder libero speler.

We hadden, tijdens de heen reis naar Assen, een alternatieve route gereden dwars door Assen heen, maar we kwamen gelukkig wel op tijd aan bij de sporthal.

Toen we de warming-up hadden gedaan, kwamen we er achter dat wij geen ballen hadden meegenomen, want dat moet namelijk bij Sudosa-Desto. Dom foutje van de coach, maar kan gebeuren toch?

Het is uiteindelijk wel goed gekomen, en kon de 1e set beginnen. We speelden heel goed en we gaven alles en werkten keihard voor elk punt. Na een spannend einde van deze set wonnen wij uiteindelijk met 23-25.

Maar ja, toen kwam de 2e set. Wij waren allemaal erg blij over de 1e set en wij hadden veel zin in de 2e set. Alleen verliep deze set niet zo heel lekker en verloren we dan ook met 25-16.

Maar niks aan de hand zeiden we tegen elkaar, we gaan de 3e set gewoon pakken. Dat moet lukken als we ons eigen spelletje maar bleven spelen. En ja hoor de 3e set wonnen wij met maar liefst 21-25.

Ja een trotse trainer hadden we nu al, met de 2-1 voorsprong, en daarom gingen we ook vol goede moed de 4e set in. Deze set ging gelijk op en was dus erg spannend, maar uiteindelijk verloren wij toch met 25-23.

Ja en toen werd het toch nog heel spannend. Een 5e set moest een winnaar aanijzen. Bij het wisselen van speelhelft stonden wij nog met 6-8 voor. Helaas voor ons had Sudosa-Desto hierna een goede service beurt en verloren wij deze 5e set met 15-12.

Wel kunnen we zeggen dat we super goed gespeeld hebben en alles hebben laten zien wat we kunnen en de volgende keer winnen we gewoon met 3-1 of 4-0.

Groetjes,

Patrick.