FacebookTwitter

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Alons De Gelegenheid Klapstermarkthal Logo VBA logo_blaauwinstallatietechniek santing bodyfashion Drijfhamer f-rijschool-hartenhof-logo sport2000 Middeljans De monden Tieben Boerenbedrijf Beuling verfzaak Muller Firma 58 logo Juwelier Luitjens FB_IMG_1509788980562 Kyra Linet

Dames 1 kampioen Heren 1 net niet

 

MSK Dames 1 Kampioen, Heren 1 net niet!

 

Afgelopen zaterdag was sporthal de Veenhorst groen gekleurd. Zowel Dames 1 als Heren 1 kon kampioen worden.  Dames 1 stond in de competitie gelijk met Tyfoon dus de opdracht was duidelijk, 4-0 winnen!

De tegenstander van dames 1 was de als laatst geplaatste Vonk uit Coevorden.  De sfeer zat er goed in en de dames lieten duidelijk zien wie kampioen zou worden. Alle 4 sets werden overtuigend gewonnen en dames 1 mag met trots zeggen dat ze verdiend kampioen zijn geworden en promoveren naar de 1e klasse!
Gefeliciteerd Kees, Rianne, Moniek, Paulien, Marinka, Gerda, Amber, Linet, Bente, Kirsten, Jacquelien, Aniek en Marion.

Helaas nemen we afscheid van Moniek, Paulien, Kirsten en Kees. Bedankt voor jullie spelplezier, inzet voor de vereniging en gezelligheid.

Heren 1

Bij de heren lag de druk hoger. Zij moesten met 4-0 winnen om kampioen te worden. Ook zij troffen Vonk uit Coevorden maar dit herenteam stond bovenaan in de 1e klasse. Vorige week werd ook al tegen Vonk gespeeld en werd met 3-1 gewonnen door MSK. MSK begon gespannen aan de wedstrijd en wist de eerste drie sets knap vanuit een achterstand te winnen. Toen was het de buurt aan de 4e set. Weer werd tegen een achterstand aangekeken en stond het uiteindelijk 24-20 voor Vonk. MSK trok de telling door naar 24-23 maar kon geen stand houden waardoor Vonk de set won en kampioen werd in de 1e klasse. De heren van MSK spelen komende zaterdag nog de P/D wedstrijden om toch nog te promoveren naar de promotieklasse.