FacebookTwitter

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Alons De Gelegenheid Klapstermarkthal Logo VBA logo_blaauwinstallatietechniek santing bodyfashion Drijfhamer f-rijschool-hartenhof-logo sport2000 Middeljans De monden Tieben Boerenbedrijf Beuling verfzaak Muller Firma 58 logo Juwelier Luitjens FB_IMG_1509788980562 Kyra Linet

MSK N5-1 Kampioen 2018

1 december 2018. Weer een spannende dag voor de meiden van msk n5-1.

Een aantal weken geleden kwamen we er achter dat de nummer 1 in de poule buiten mededingen mee deed. Dit jongens team van Thriantha was zeker een goed team met al veel kracht in de armen. Dit is natuurlijk ook af te zien aan de behaalde punten. 

Er was dus toch nog weer hoop voor de meiden van msk! Kans op het kampioenschap zit er nog steeds in. 1 ding wisten we wel, het zal heel spannend worden! 

Zaterdag 1 december om 11.00 uur begon de ene laatste wedstrijd van msk n5-1. Deze wedstrijd werd gespeeld tegen Deko n5-1 die op dit moment 2 plekken onder msk stond met maar 1 punt verschil. De meiden begonnen wat gespannen maar speelden een hele goeie wedstrijd! Luisterden goed naar de aanwijzingen en speelden mooi 3x over waardoor de punten snel hoger en hoger werden. Maaar... ook Deko liet mooi spel zien! Spannend, want het ging gelijk op. De meiden van MSK wisten goed hun rust te bewaren en liepen mooi uit. De 1e wedstrijd was dus voor ons! 

Pauze! Naja pauze?? We gingen natuurlijk op de tribune zitten om te zien hoe Deko het tegen VEB'98 N5-2 er van af ging brengen. VEB'98 maakte ook nog kans want die stonden 1 plek onder MSK, ook met 1 punt verschil. Voor ons dus gunstig als Deko minimaal 1 setje ging pakken.  

Ook deze wedstrijd ging weer gelijk op! 1e set gewonnen door Deko. Oke? En nu.. rekenen wie heeft hoeveel punten. Wat zijn we nog nodig? Als Deko deze wedstrijd wisten te winnen waren we al kampioen ongeacht de uitslag van onze 2e wedstrijd! Na weer 12 minuten verder te zijn was de spanning er af. Deko wint, MSK kampioen! Felicitaties vanaf Deko hun kant komen richting de meiden van MSK. Erg lief!  

De meiden van MSK waren een beetje overrompeld maar natuurlijk heel blij! 

De 2e wedstrijd die gespeeld werd tegen VEB'99 begon ook wat stroef, nog een beetje verward stond MSK in het veld. Ze zijn goed terug gekomen en hebben de wedstrijd uiteindelijk met 2-0 gewonnen!  Ook kwamen er nu de felicitaties van VEB'98, jullie bedankt voor deze laatste leuke wedstrijd! 

Wij zijn super trots dat deze 5 meiden alweer kampioen zijn geworden! Willen veel leren en pakken aanwijzingen goed op, dus zeker meer als verdiend! 

Trainsters N5-1