FacebookTwitter

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Alons De Gelegenheid Klapstermarkthal Logo VBA logo_blaauwinstallatietechniek santing bodyfashion Drijfhamer f-rijschool-hartenhof-logo sport2000 Middeljans De monden Tieben Boerenbedrijf Beuling verfzaak Muller Firma 58 logo Juwelier Luitjens FB_IMG_1509788980562 Kyra Linet

Avond 4 daagse 2019


Avond 4-daagse Musselkanaal

Na het succes van vorig jaar gaat MSK volleybal ook dit jaar weer mee lopen met de avond 4-daagse in Musselkanaal. Dit jaar van dinsdag 14 mei t/m vrijdag 17 mei. Wij lopen mee met de 10 kilometer. Je bent verplicht om 3 avonden mee te lopen. Kosten per persoon zijn 5 euro. Uiteraard ontvang je dan een mooie medaille. Opgave kan t/m 23 april!!!

Heb je ook zin om mee te lopen meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vergeet niet om ook door te geven voor de hoeveelste keer je mee loopt. Heb je geen reactie op je opgave laat het dan even weten zodat we niemand vergeten. Mee lopen is op eigen risico en de vereniging kan niet aansprakelijk gesteld worden voor diefstal, verlies of andere vormen van schade. 

Meer info is te vinden op www.sam-msk.nl

 

Met sportieve groet,

Bestuur MSK