FacebookTwitter

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Alons De Gelegenheid Klapstermarkthal Logo VBA logo_blaauwinstallatietechniek santing bodyfashion Drijfhamer f-rijschool-hartenhof-logo sport2000 Middeljans De monden Tieben Boerenbedrijf Beuling verfzaak Muller Firma 58 logo Juwelier Luitjens FB_IMG_1509788980562 Kyra Linet

 

Sponsor MSK!

 

Zoals vele (sport) verenigingen is ook MSK afhankelijk van financiële bijdragen van sponsoren. Door sponsoring kunnen niet alleen extra activiteiten worden georganiseerd, maar is het ook mogelijk om de contributies van MSK betaalbaar te houden voor de leden. 

Het sponsoren van MSK is aantrekkelijk omdat onze vereniging zich tot ver in- en buiten de regio presenteert. MSK kan zodoende een bijdrage leveren aan de naamsbekendheid van uw bedrijf. Bovendien zal het sponsoren van MSK zeker goodwill kweken bij een brede kring mensen in en rondom de vereniging wanneer uw bedrijf geassocieerd wordt met MSK. 

Hieronder ziet u een overzicht van de mogelijkheden waarop u als sponsor onze vereniging kunt ondersteunen en wat MSK daar tegenover stelt.

 

TEAMSPONSORING
U kunt bij MSK een team adopteren door hen te voorzien van shirts en/of trainingspakken. Bij teamsponsoring gaat het bestuur uit van een 3-jarig contract, waarbij de kosten van het eerste jaar bestaan uit de kosten van de shirts en/of trainingspakken en voor het tweede en derde jaar uit een financiële bijdrage. Na drie jaar is er de mogelijkheid voor beide partijen om te stoppen of te verlengen. De hoogte van de bijdrage in het 2e en 3e jaar is voor de senioren €100 en voor de jeugd en mini's €50.

Bij teamsponsoring kunt u tevens kiezen voor een aanvullende sponsoring. Dit bestaat uit het sponsoren van: broekjes, inspeelshirts, bidons en tassen. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om voor een team enkel inspeelshirts te sponsoren.

De afspraken tussen sponsor en de vereniging worden in een sponsorovereenkomst vastgelegd. De aangeleverde spullen worden eigendom van de vereniging. De kleur van de shirts zijn verplicht groen en het MSK logo moet op de shirts en trainingspakken staan. 


VLAGGEN

U kunt als sponsor bij ons een vlag bestellen met uw logo erop. Uw vlag komt bij elke thuiswedstrijd in de sporthal te hangen. De kosten hiervan bedragen eenmalige aanschafkosten van €65, - en een jaarlijkse bijdrage voor de vereniging van €75, -.

BALLEN

Onze vereniging is vele volleyballen per seizoen nodig voor zowel trainingen als inspeelballen voor wedstrijden en wedstrijdballen. Één volleybal kost €39,95.

BANNER

Sponsoren kunnen een banner op de website van MSK laten plaatsen. Het logo van uw bedrijf wordt daarnaast verwerkt in de slider op de homepage. Tevens komt uw logo tezamen met de contactgegevens van uw bedrijf onder het kopje Sponsoren te staan. De kosten voor een banner op de website bedragen voor 1 jaar €50, - . De MSK website wordt per maand ca. 500 keer bekeken: www.mskvolleybal.nl

DONATEUR

Als donateur draagt u onze vereniging een warm hart toe, maar ziet u geen directe belangen in sponsoring van onze vereniging. Donateurschap is dan ook niet gebonden aan een tegenprestatie van de vereniging. Dit neemt niet weg dat wij onze donateurs zeer erkentelijk zijn. Binnen onze vereniging hebben wij de “Club van 50 opgericht. Wilt u of wilt u namens uw bedrijf €50,- doneren, dan krijgt u het hele seizoen lang een eervolle vermelding op ons "Club van 50" bord dat in de kantine van onze sporthal hangt.

 

 

WAT WORDT ER O.A. UIT DE INKOMSTEN VAN SPONSORING GEDAAN?

  • Betaalde trainers;
  • Aanschaffen van materialen zoals volleyballen, ballenkarren en andere toebehoren;
  • Zaalhuur;
  • Evenementen voor de jeugd en de mini’s.

 

TEGENPRESTATIE

Mocht u voor één van de bovenstaande sponsormogelijkheden kiezen, dan zijn wij u daarvoor zeer dankbaar. De vereniging zal zich inspannen uw naamsbekendheid in de regio te vergroten. De tegenprestatie houdt het volgende in:

  • Wij zullen het logo van uw bedrijf plus contactgegevens op onze website plaatsen;
  • Uw logo wordt tevens in de slider op de homepage geplaatst;
  • Hoofdsponsoren krijgen een vaste banner op de homepage;
  • U zal als sponsor in elke nieuwsbrief worden genoemd. De nieuwsbrief wordt 5 keer per seizoen aan al onze leden gegeven en wordt daarbij ook verstuurd naar iedereen die zich via onze website voor de nieuwsbrief heeft aangemeld.

 

INTERESSE?

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met Zoran Glamocic via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.