MSK Volleybal, de gezellige club uit Musselkanaal!

MSK Volleybal is een supergezellige club voor dames, heren, recreanten, jeugd en mini’s. Onze vereniging bestaat uit ongeveer 135 leden. Zowel de herenteams als de damesteams komen uit in de promotieklasse t/m de 3e klasse. De recreanten doen naast de trainingen ook mee aan de recreantencompetitie in de kanaalstreek. Wij trainen en spelen onze wedstrijden in sporthal de Veenhorst in Musselkanaal. Publiek en supporters zijn van harte welkom!

Sponsoren gezocht!

Sponsoren zijn de levensader van onze vereniging. Dankzij onze sponsoren lopen de teams er professioneel en netjes bij! Ook onze nieuwe website is mede mogelijk gemaakt door sponsoren. Bedankt voor jullie steun voor onze vereniging.
Wil je onze MSK Volleybal ook financieel steunen en een vermelding op de website? We vertellen je graag over alle mogelijkheden.

Het laatste nieuws

Heren 1 naar de finale van de beker!

Afgelopen woensdag was het zo ver voor onze heren, de halve finale van de beker! Na een spannende wedstrijd hebben de heren de winst binnen gesleept met 3-0. Nu mogen ze gaan voor de ultieme test: de finale! Deze mogen ze spelen op 11 mei.

Lees Meer!!

Kerstvolleybaltoernooi 2023

Dat was hem dan alweer, het 38e MSK kerstvolleybaltoernooi! 🏐 Er was een goeie sfeer, met veel rivaliteit tijdens de wedstrijden. Wij mogen dit jaar ‘De Parels’ feliciteren met hun 1e plaats.  Winnaarspoule1e: De Parels2e: Knip 103e: De Toppers Middenpoule1e: BGV2e: De Doeffies Verliezerspoule1e: FC SneeuwpopPoedelprijs: Spice Girls Wij hopen jullie volgend jaar weer te […]

Lees Meer!!

Agenda

23 AugStart trainingen seizoen 2021/2022
01 JunLaatste trainingen
Volledige agenda