WELKOM BIJ

MSK VOLLEYBAL

De gezelligste vereniging van het noorden!

MSK VOLLEYBAL

MSK volleybal is een super gezellige vereniging voor iedereen. Onze vereniging bestaat uit ongeveer 100 leden. Onze heren team komt uit in de 2e klasse en onze damesteams komen uit in de 1e t/m 3e klasse. Ook hebben wij verschillende jeugdteams en een groot aantal mini’s die elke week weer met veel plezier komen volleyballen.

LAATSTE NIEUWS

Uncategorized
Jorn Scholte

Kerstvolleybaltoernooi 2023

Dat was hem dan alweer, het 38e MSK kerstvolleybaltoernooi! 🏐 Er was een goeie sfeer, met veel rivaliteit tijdens de wedstrijden. Wij mogen dit jaar

Lees verder »

CLUB VAN HET JAAR

Naast de provinciale zege in de landelijke Club van het Jaar verkiezing, sleep MSK Volleybal uit Musselkanaal ook de titel ‘Volleybalclub van het Jaar 2019’ binnen. De jury was onder de indruk van de maatschappelijke betrokkenheid die de club in haar dorp etaleert: “MSK zorgt voor verbinding binnen de vereniging, maar ook met de omgeving. 

De club zet volleybal daarbij echt in als middel. In Musselkanaal, maar ook verder in de regio. Ze werken samen met diverse maatschappelijke partijen, zo maakte de club bijvoorbeeld deel uit van een beweegcafé voor mensen met een beperking en organiseerde MSK 24-uurs volleybalmarathons voor goede doelen als de Nierstichting, KiKa en Cliniclowns”, licht Janine Pleizier, programmamanager van de Nevobo, de keuze voor MSK toe.

SOCIALS

SPONSOREN