Beste volleyballer!
Zoals je weet hebben wij vorig jaar meegedaan aan de wedstrijd ‘Club van het Jaar’. De provinciale voorrondes hebben we gewonnen en hebben ons, samen met de tweede en derde plek, geplaatst voor de landelijke finale! Zoals alle andere clubs en verenigingen die zich geplaatst hebben voor de finale, hebben ook wij moeten pitchen in Arnhem. Vertellen waarom MSK Volleybal, ‘Club van het Jaar’ moest worden en hoe het reilt en zeilt binnen onze vereniging, sporthal, dorp. Met wie doen we het allemaal?
Denk hierbij aan de gezonde maaltijden in de kantine, clinics die we hebben gegeven op basisscholen, samenwerking met het zwembad en de beachvelden. Beachtoernooi voor het hele dorp, nieuwe leden werven via verschillende kanalen. etc. etc.
De titel ‘Club van het Jaar’ grepen we net mis, wél zijn wij uit alle andere volleybalverenigingen uitgeroepen tot: ‘VOLLEYBALVERENIGING VAN HET JAAR’

Dit hebben wij allemaal te danken aan de inzet van onze leden, vrijwilligers en sponsoren! Dus een applaus voor jezelf en nogmaals onze dank!
Wij hebben met de eretitel ‘VOLLEYBALVERENIGING VAN HET JAAR’ een professionele promotiefilmopname gewonnen. Hiermee kunnen wij onze vereniging promoten en sterk op de kaart zetten en hopelijk meer bekendheid en leden in de toekomst!!!
Op 18 januari tijdens onze thuiswedstrijden wordt er gefilmd in de sporthal. De cameraman zal vanaf 12:00 uur – 19:00 uur in de sporthal actief zijn om zijn beeldmateriaal te verzamelen.

Hierdoor nodigen wij jou, je vriend/vriendin, familie, iedereen uit om naar de sporthal te komen! Hopelijk zijn de tribunes net zo vol als anders, en hopelijk nog wel voller en groener! Uiteraard met lekker veel kabaal…..
Leden vragen we daarom gevraag gelijk in volledig wedstrijdtenue (niet in inspeelshirt) in de sporthal te komen. MSK-groen mag niet ontbreken!
Wij gaan er van uit dat het een knallende dag wordt met vele goede promotiebeelden!! Tot zaterdag 18 januari!!!!

Sportieve groet, Bestuur MSK-Volleybal