Sponsor: De Gelegenheid Musselkanaal

Het restaurant van De Gelegenheid in Musselkanaal biedt volop mogelijkheden om gezellig met z’n tweeën of met een groep uit eten te gaan. Laat u eens verrassen door de vorstelijke maaltijden en heerlijke drankjes die wij serveren.

Romantisch en sfeervol

Café-restaurant De Gelegenheid bestaat niet alleen uit een restaurant, maar beschikt tevens over een gezellige brasserie waar u van uw lunch of maaltijd kunt genieten. Aan u daarom de keuze: wordt het sfeervol en romantisch tafelen in ons restaurant of huiselijk en gezellig lunchen en dineren in de brasserie? In de zomer kunt u bovendien ook gebruikmaken van ons terras.
’s Avonds wordt de brasserie omgetoverd tot een waar feestcafé. Kom gezellig met uw familie, vrienden of vriendinnen een borrel drinken. Uiteraard bent u dan ook voor heerlijke borrelhapjes bij ons aan het juiste adres.

Feesten en partijen

De Gelegenheid is een ideale locatie voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, verjaardagspartij of bruiloft. Naast het restaurant en de brasserie beschikken wij namelijk over een grote zaal voor al uw (thema)feesten en partijen.