Sponsor: Impulse Fashion

Impulse Fashion is de nieuwe damesmode zaak in het centrum van Ter Apel gevestigd aan de Markt 27 tegenover de Jumbo. In onze riante en ruim opgezette winkel van 180 m2 word je omringd door de laatste trends op het gebied van damesmode. Je vindt bij ons meerdere merken onder één dak die stuk voor stuk garant staan voor de nieuwste modetrends waardoor je keuze hebt uit een zeer breed assortiment damesmode.

Of je nu op zoek bent naar iets met klasse, stijlvol, casual, trendy, zakelijk of iets leuks voor een avondje uit, inspiratie genoeg, en als jij dat wilt, staan wij voor jou klaar om jou te informeren over de laatste trends of om je een goed en vooral eerlijk advies te geven waarbij ons doel is dat je met een glimlach en super goed gevoel de deur weer uitgaat. Maar ook voor alleen advies of gewoon even de collectie bekijken ben je natuurlijk van harte welkom.

Wij hebben onze merken collectie met de grootst mogelijke zorg samengesteld waarbij een goede kwaliteit tegen een gunstige prijs de boventoon heeft gevoerd. Al onze merken zijn trendy modemerken en van een aantal merken kopen we zelfs maandelijks collecties, zo weet je zeker dat je bij Impulse Fashion altijd de laatste trends in damesmode zult aantreffen.

Ons doel is dat de klant goed gekleed de deur uitgaat. We bieden het totale plaatje aan, met daarbij een goed en eerlijk advies en een uitstekende service. In tegenstelling tot grote ketens hebben wij écht aandacht voor de klant, met maandelijks nieuwe collectie! Wij zijn van mening dat kleding kopen een feestje moet zijn, kleding moet je voelen en beleven, met daarbij een goed advies. Daarom zijn wij ook geen verkoopsters maar adviseuses